Portocaliu copt dur în stil Italian
Copt portocaliu dur în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 929 calorii, 85g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 13,18 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de portocale, patrunjel, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Portocaliu Copt Dur În Stil Italian, Italiană Portocaliu Dur, și Simplu Italian Portocaliu Dur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C.).Înveliți un vas de copt de dimensiuni medii cu gătit antiaderent spray.In un castron superficial, amestecați pesmet, parmezan, Romano, praf de usturoi și sare.
Ungeți ambele părți ale fileurilor cu unt și dragați în amestecul de pesmet.Aranjați fileurile într-un singur strat în vasul de copt pregătit și presărați pătrunjel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10-15 minute, sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.