Portocaliu-Cifre De Afaceri
Cifrele de afaceri Orange-Fig ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți aluat de plăcintă, smochine, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cremă de portocale și cifre de afaceri Nutella, Crostini De Smochine Coapte, și Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Combinați sucul de portocale, smochinele și stafidele într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde până la cald, aproximativ 1 minut.
Lăsați să stea până când fructele uscate sunt moi, aproximativ 10 minute.
Transferați 1 lingură de suc într-un robot de bucătărie, apoi scurgeți fructele uscate și adăugați la procesor.
Adăugați mierea, coaja de portocală, coaja de lămâie și scorțișoara și pulsul pentru a face o pastă.
Întindeți 1 bucată de aluat într-o rundă de 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați cercurile folosind un tăietor de prăjituri de 2 1/2 inci. Aruncați 1 linguriță de pastă de fructe uscate în centrul fiecărui cerc; pliați aluatul pentru a forma o formă de jumătate de lună, ciupind marginile împreună pentru a sigila. Strângeți marginile cu o furculiță, apoi trageți câteva găuri mici în partea de sus a fiecăruia. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Transferați cifrele de afaceri pe foile de copt pregătite; coaceți, comutând cratițele la jumătate, până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetărie.
Fotografie de Andrew Purcell