Portocale macerate balsamice albe cu bezea balsamică și Caramel

Portocale macerate balsamice albe cu bezea balsamică și Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați portocalele macerate balsamice albe cu Balsamic-bezea și Caramel. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 307 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de sirop de porumb, zahăr pudră, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Portocale cu Caramel Balsamic și anason, Căpșuni balsamic-macerate cu busuioc, și Experimentarea fructelor în mâncăruri sărate: somon prăjit de arțar cu căpșuni macerate balsamice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru portocale: folosind un cuțit ascuțit, tăiați coaja și miezul din portocale, apoi tăiați fiecare secțiune de fructe departe de membrane, tăind cât mai aproape de membrane. Strângeți sucul din membrane într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați zahăr din ceașcă de zahăr și 1 linguriță de oțet; se amestecă pentru a dizolva zahărul, apoi se adaugă segmente portocalii și se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1
Încălziți cuptorul la 300 de grade F cu suportul în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; acoperiți ușor cu spray antiaderent. Umpleți o cratiță medie cu apă de 2 inci; aduceți apa la foc mic. În bolul unui mixer electric prevăzut cu accesoriu pentru tel, bateți împreună albușurile de ou, zahărul granulat de ceașcă și zahărul cofetarilor la viteză medie până când sunt bine combinate, aproximativ 2 minute. Puneți vasul peste (dar nu atingeți) apa care fierbe și amestecați amestecul până când este fierbinte la atingere și deloc granulat, aproximativ 3 minute.Întoarceți bolul în mixer prevăzut cu TEL și bateți la viteză medie până când ouăle sunt reci, groase și cremoase (asemănătoare cremei de ras), aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați 3 lingurițe de oțet și sare de linguriță de sare; bateți la viteză mică doar pentru a combina.Se întinde uniform bezea, cu grosimea de aproximativ cm., pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți, rotind la jumătatea drumului, până când bezea este ușor aurie, fără pete albe vizibile, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt pe grătar. Rupeți bezea în cioburi mari. (Bezea poate fi păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni. Dacă își pierde criza, uscați într-un cuptor de 300 de grade F, 5 până la 10 minute.) Pentru caramel: într-o cratiță cu fund mediu greu, combinați restul de zahăr din ceașcă de calibru, sirop de porumb și apă. Bateți ușor împreună amestecul pentru a vă asigura că zahărul este umed pe tot parcursul, având grijă să nu obțineți zahăr pe părțile laterale ale oalei. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul devine auriu la margini, 5 pana la 6 minute, apoi bateti usor pana se formeaza un caramel auriu, inca aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți oala de pe foc și, un ingredient la un moment dat, amestecati cu grijă în unt, smântână, CR fra fra fra FRA și restul de sare de linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați caramelul într-un castron mic de metal și răciți-l peste o baie de gheață sau dați-l la frigider până se răcește. (Caramelul se păstrează, refrigerat într-un recipient etanș, până la 2 săptămâni.) Pentru a servi: într-o cratiță mică, încălziți ușor caramelul până se încălzește; se ia de pe foc. Împărțiți segmentele portocalii între 6 boluri; lingurați puțin lichid macerat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Garnisiți cu cioburi de bezea, stropiți cu caramel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista