Portocale cu sirop de caramel și Cardamom

Portocale cu sirop de caramel și Cardamom
Portocale cu sirop de caramel și Cardamom este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 173 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă din rețetele mele necesită zahăr, iaurt grecesc cu lapte integral, apă și apă cu flori portocalii. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Portocale proaspete cu sirop de vin roșu condimentat, Portocale Și Rodii În Sirop De Tei Kaffir, și Tort De Portocale Și Migdale Cu Portocale Glace Și Sirop sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de apă și cardamom într-o cratiță mică și grea; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară printr-o sită fină peste un castron mic; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Combinați 1 lingură de apă de cardamom și zahăr în tigaie la foc mediu și gătiți timp de 9 minute sau până când zahărul este topit și abia auriu (nu amestecați). Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți timp de 1 minut sau până când amestecul se întunecă până la un chihlimbar adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc; se toarnă cu grijă apa de cardamom rămasă pe partea laterală a cratiței. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaja de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
7
Tăiați fiecare portocală transversal în 6 felii. Aranjați feliile pe un platou cu margini; se toarnă sirop fierbinte peste portocale. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
8
Combinați iaurtul, mierea și apa cu flori portocalii într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
IaurtIaurt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Serviți amestecul de iaurt cu portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
IaurtIaurt
10
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista