Portocale condimentate cu iaurt grecesc

Portocalele condimentate cu iaurt grecesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 64 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, iaurt grecesc, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Iaurt grecesc cu smochine prăjite și Parfait de sorg condimentat cu Chai, Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, și {5 Minute} chipsuri de cartofi dulci condimentate cu iaurt grecesc cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Combinați vinul, zahărul, bățul de scorțișoară și cuișoarele într-o cratiță mică. Aduceți amestecul de vin la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când amestecul s-a redus și s-a îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se strecoară într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până la rece. Aruncați bățul de scorțișoară și cuișoarele.
Împărțiți iaurtul între patru boluri de desert. Puneți felii de portocale deasupra, stropiți cu sirop condimentat și serviți imediat.