Portobellos umplute cu legume este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 284 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, brânză pepper jack, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Portobellos La Grătar Umplute Cu Legume, Portobellos Umplute, și Portobellos Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați fasolea, 1 lingură ulei, apă, rozmarin, usturoi, sare și piper. Acoperiți și procesați până se curăță; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Usturoi
Fasole
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Așezați ciupercile pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 în. de la foc timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
3
Între timp, într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează ardeiul roșu, ceapa roșie și dovlecelul în uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Roșu
Ceapă Roșie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Întindeți aproximativ 1/3 cană amestec de fasole rezervat peste fiecare ciupercă; se acoperă cu 1/2 cană amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Kilograme De Mure (aproximativ
5
Se presară cu brânză. Se fierbe 2-3 minute mai mult sau până se topește brânza.