Portobellos la grătar umplut cu orez sălbatic-Pilaf de migdale și vinetă de piper Piquillo

Portobellos la grătar umplut cu orez sălbatic-Pilaf de migdale și vinetă de piper Piquillo
Portobellos la grătar umplut cu orez sălbatic-pilaf de migdale și vinetă de piper Piquillo necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 526 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de migdale, ceapă, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Încercați Portobellos la grătar umplut cu orez sălbatic-Pilaf de migdale și vinetă de piper Piquillo, Pilaf de orez sălbatic cu varză de Bruxelles și vinetă de salvie, și Măsline verzi umplute cu piper Piquillo și hamsie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Ungeți ambele părți ale ciupercilor cu ulei și condimentați cu sare și piper. Gratiți capacele până se rumenesc pe ambele părți și tocmai fierte, 10 până la 12 minute. Umpleți capacele cu pilaf de orez sălbatic, stropiți vinaigreta piquillo și presărați blaturi cu migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
CiuperciCiuperci
Orez SălbaticOrez Sălbatic
Piper PiquilloPiper Piquillo
MigdaleMigdale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați orezul sălbatic într-o strecurătoare și clătiți bine cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Combinați 3 căni de bulion și apă într-o cratiță mare cu o lingură de sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați orezul și gătiți până când boabele se deschid și sunt foarte moi, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
7
Se scurge bine.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
11
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
12
Adăugați orezul sălbatic gătit, cimbru, rozmarin și restul de 1/2 cană de stoc și condimentați cu sare și piper și gătiți până se încălzește și aromele se combină, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
StocStoc
CimbruCimbru
13
Se ia de pe foc și se pliază pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
14
Combinați ardeii, ceapa, usturoiul, oțetul, mierea, muștarul și sarea și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
ArdeiArdei
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MiereMiere
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În22 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista