Portobello și salată de sparanghel

Portobello și salată de sparanghel
Portobello și salata de sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 231 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, fulgi de pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați OUĂ COAPTE CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), Salată De Portobello Chipotle, și Salată De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile din ciupercile portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
2
Ungeți ciupercile, sparanghelul și roșiile cu ulei de măsline. Grătați ciupercile la foc mediu până când sunt fragede, 4 până la 5 minute pe fiecare parte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Tăiați ciupercile în fâșii subțiri; așezați într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Grătați sparanghelul la foc mediu timp de 3 până la 4 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați sparanghelul în lungimi de 2 inci; adăugați la ciuperci în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Roșiile la grătar, tăiate cu fața în jos, la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Adăugați la ciuperci și sparanghel și aruncați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
9
Se presară cu condimente, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10
Combinați toate ingredientele într-un castron și transferați într-un recipient etanș. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la 6 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista