Portobello și salata de sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 231 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, fulgi de pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați OUĂ COAPTE CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), Salată De Portobello Chipotle, și Salată De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați tulpinile din ciupercile portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
2
Ungeți ciupercile, sparanghelul și roșiile cu ulei de măsline. Grătați ciupercile la foc mediu până când sunt fragede, 4 până la 5 minute pe fiecare parte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Tăiați ciupercile în fâșii subțiri; așezați într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Grătați sparanghelul la foc mediu timp de 3 până la 4 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Tăiați sparanghelul în lungimi de 2 inci; adăugați la ciuperci în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Roșiile la grătar, tăiate cu fața în jos, la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Adăugați la ciuperci și sparanghel și aruncați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
9
Se presară cu condimente, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10
Combinați toate ingredientele într-un castron și transferați într-un recipient etanș. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la 6 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat