Portobello-Tocană De Ciuperci
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Portobello-tocană de ciuperci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 718 calorii. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, rozmarin, bulion de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 88%. Rețete similare includ Tocană de ciuperci de vițel și Portobello, Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, și Tocană Toscană Portobello.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și rozmarinul; saut 12 minute sau până se rumenesc. Se amestecă ardeiul roșu; scoateți din tigaie.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu.
Adăugați ciuperci portobello; saut 5 minute.
Se adaugă la amestecul de ceapă.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu.
Adăugați ciuperci buton; saut 5 minute. Întoarceți amestecul de ceapă în tigaie. Se amestecă 1 cană de apă și următoarele 4 ingrediente (apă prin usturoi) și se fierbe 15 minute. Se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul negru. Seve cu orez.