Portobello Pizza

Portobello Pizza
Reteta Portobello Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 22 minute. Această rețetă face 6 porții cu 272 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Portobello Pizza, Portobello Pizza, și Pizza Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut primele 4 ingrediente într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
2
Adăugați oțet balsamic; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3
Presărați făină de porumb peste tava de copt; întindeți aluatul de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți pe raftul cuptorului de jos la 425 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se amestecă împreună pesto și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Se întinde peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
7
Se presară cu amestec de ciuperci și busuioc proaspăt. Se acoperă cu brânză mozzarella și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Coaceți la 425 pe raftul inferior al cuptorului timp de 18 minute sau până când marginile se rumenesc și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
* 1 pachet (8 uncii) ciuperci buton feliate pot fi înlocuite cu capacele de ciuperci portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
11
** 1 1/2 căni (6 uncii) brânza mozzarella parțial degresată mărunțită poate fi înlocuită cu mozzarella proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parte Brânză Mozzarella DegresatăParte Brânză Mozzarella Degresată
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista