Portobello Pizza
Reteta Portobello Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 22 minute. Această rețetă face 6 porții cu 272 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Portobello Pizza, Portobello Pizza, și Pizza Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut primele 4 ingrediente într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați oțet balsamic; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul. Pune deoparte.
Presărați făină de porumb peste tava de copt; întindeți aluatul de pizza.
Coaceți pe raftul cuptorului de jos la 425 timp de 5 minute.
Se amestecă împreună pesto și iaurt.
Se întinde peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch.
Se presară cu amestec de ciuperci și busuioc proaspăt. Se acoperă cu brânză mozzarella și roșii.
Coaceți la 425 pe raftul inferior al cuptorului timp de 18 minute sau până când marginile se rumenesc și brânza se topește.
* 1 pachet (8 uncii) ciuperci buton feliate pot fi înlocuite cu capacele de ciuperci portobello.
** 1 1/2 căni (6 uncii) brânza mozzarella parțial degresată mărunțită poate fi înlocuită cu mozzarella proaspătă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.