Portobello Panini La Grătar
Grilled Portobello Panini este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 795 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cremă de brânză, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello la grătar și Panini de roșii uscate la soare, Pressed Portobello Panini, și Marinat Portobello Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și ardeii roșii într-o tavă de foi, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Aruncă la haină. Grătați portobellos timp de 3 minute pe fiecare parte, 6 minute în total. Grătați ardeii roșii timp de 5 minute pe fiecare parte, 10 minute în total.
Se scoate de pe grătar și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Tăiați două bucăți de pâine de 4 inci, apoi feliați pe jumătate pe lungime.
Întindeți brânza cremă cu ierburi
Răspândiți pe fiecare bucată de pâine. Puneți pe portobellos la grătar, ardei roșii și rucola pe 2 felii de pâine și închideți sandvișurile.
Așezați sandvișurile deasupra tigaiei fierbinți și așezați o tigaie din fontă deasupra pentru a apăsa. Gătiti timp de 3 până la 4 minute, apoi răsturnați și gătiți încă 3 până la 4 minute pe partea rămasă. Feliați pe o diagonală și serviți.
Adăugați crema de brânză, busuiocul, arpagicul și usturoiul într-un bol al unui robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează și se combină. Condimentează cu sare și piper.