Portobello Frites
Portobello Frites ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 255 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.76 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți amidon de porumb, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Portobello Frites, OUĂ LA CUPTOR CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), și Al treilea fel: midii și prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 3 Ingrediente, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare.
Adăugați ciuperci; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați ciupercile, cu capacul în jos, pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se înmoaie.
Așezați 1 ciupercă pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Adăugați vin, stoc și muștar în tigaia cu jeleu; se amestecă cu un tel pentru a se amesteca cu sucuri de ciuperci.
Se toarnă amestecul de vin într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand amestecul de vin se reduce la 1/4 cana (aproximativ 15 minute).
Combinați 1 linguriță de apă și amidon de porumb, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de vin; se fierbe 1 minut sau până când amestecul începe să se îngroașe, amestecând constant cu un tel.
Adăugați untul vegan și tarhonul, amestecând până se topește untul.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pene de cartofi; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand panele se rumenesc.
Se presară cu sare și piper rămase și se servește cu ciuperci și sos de vin.