Porterhouse prăjită cu Maitre d' Butter

Porterhouse prăjită cu Maitre d' Butter
Sered Porterhouse with Oozing Maitre d' Butter este o rețetă fără gluten și cetogenă, cu 4 porții. O porție conține 480 de calorii , 37 g de proteine și 31 g de grăsimi . Pentru 3,61 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Un amestec de friptură porterhouse, coajă de lămâie, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt New York Strip With Beurre Maitre D'hotel , Pan Seared Fresh Maine Diver Scallops Creamy Avocado Champagne Grape Sos Teriyaki Cabernet Butter Sauce și Somon la tigaie cu sos de lămâie cu unt brun și sparanghel prăjit .

Instrucțiuni

1
Faceți untul: într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați eșalota. Asezonați cu sare, după gust, și gătiți până devin translucide, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Transferați eșalota într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați boabele de piper verde, muștar, sucul de lămâie, coaja de lămâie și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
4
Bateți pentru a se amesteca, astfel încât toate aromele să înceapă să se îmbine. Folosește o furculiță pentru a amesteca celelalte 8 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Rulați untul într-un cilindru (cum ar fi aluatul de prăjituri) în folie de plastic sau ardei de pergament și lăsați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Încinge o tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține friptura până când începe să fumeze vizibil. Utilizați un prosop de bucătărie pentru a „șterge” orice exces de umiditate de pe ambele părți ale fripturii și asezonați cu sare și piper. Opriți căldura de sub tigaie și folosiți o pereche de clești pentru a pune friptura drept în tigaie. Ridicați căldura mare și rumeniți pe prima parte, 3 până la 5 minute. Rezistă tentației de a-l muta în timp ce se gătește. Reduceți focul și gătiți încă 8 până la 10 minute. Rotiți-o pe a doua parte și rumeniți-l timp de 3 până la 5 minute. Reduceți focul și gătiți încă 8 până la 10 minute. Întoarceți friptura pe margine cu „capacul” de grăsime și rumeniți-o timp de 3 până la 5 minute. Reduceți căldura și lăsați friptura să se gătească încă 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Tăiați maitre d' untul în rondele de 1/2 inch și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Testarea gradului de coacere: Cea mai simplă modalitate de a verifica starea de coacere este să faceți o mică incizie la osul central în partea cea mai groasă a fripturii. Ar trebui să fie puțin mai puțin gătită decât ați dori să permiteți gătirea „reportată” și atingerea „finală” de a trece friptura sub broiler. Pentru rare, o friptură Porterhouse de 2 1/2 inch ar trebui să dureze aproximativ 30 până la 35 de minute pentru a se găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Adăugați aproximativ 4 minute pentru mediu-rar și încă 4 minute pentru mediu. Dacă utilizați un termometru cu citire instantanee, rarele înregistrează între 125 și 130 de grade F. Pentru mediu-rar, 130 până la 135 de grade F și între 135 și 140 de grade F pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scoateți friptura din tigaie pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Tăiați felii și transferați totul pe un platou termorezistent, cu carnea încă aranjată pe fiecare parte a osului central. Acoperiți friptura cu un singur strat de felii de unt, puneți-o sub broiler până când untul se înmoaie, aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista