Porterhouse prăjită cu Maitre d' Butter

Sered Porterhouse with Oozing Maitre d' Butter este o rețetă fără gluten și cetogenă, cu 4 porții. O porție conține 480 de calorii , 37 g de proteine și 31 g de grăsimi . Pentru 3,61 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Un amestec de friptură porterhouse, coajă de lămâie, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt New York Strip With Beurre Maitre D'hotel , Pan Seared Fresh Maine Diver Scallops Creamy Avocado Champagne Grape Sos Teriyaki Cabernet Butter Sauce și Somon la tigaie cu sos de lămâie cu unt brun și sparanghel prăjit .
Instrucțiuni
Faceți untul: într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu, apoi adăugați eșalota. Asezonați cu sare, după gust, și gătiți până devin translucide, 3 până la 5 minute.
Transferați eșalota într-un castron mediu.
Adăugați boabele de piper verde, muștar, sucul de lămâie, coaja de lămâie și sosul Worcestershire.
Bateți pentru a se amesteca, astfel încât toate aromele să înceapă să se îmbine. Folosește o furculiță pentru a amesteca celelalte 8 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se amestecă pătrunjelul.
Rulați untul într-un cilindru (cum ar fi aluatul de prăjituri) în folie de plastic sau ardei de pergament și lăsați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Încinge o tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține friptura până când începe să fumeze vizibil. Utilizați un prosop de bucătărie pentru a „șterge” orice exces de umiditate de pe ambele părți ale fripturii și asezonați cu sare și piper. Opriți căldura de sub tigaie și folosiți o pereche de clești pentru a pune friptura drept în tigaie. Ridicați căldura mare și rumeniți pe prima parte, 3 până la 5 minute. Rezistă tentației de a-l muta în timp ce se gătește. Reduceți focul și gătiți încă 8 până la 10 minute. Rotiți-o pe a doua parte și rumeniți-l timp de 3 până la 5 minute. Reduceți focul și gătiți încă 8 până la 10 minute. Întoarceți friptura pe margine cu „capacul” de grăsime și rumeniți-o timp de 3 până la 5 minute. Reduceți căldura și lăsați friptura să se gătească încă 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Tăiați maitre d' untul în rondele de 1/2 inch și lăsați deoparte.
Testarea gradului de coacere: Cea mai simplă modalitate de a verifica starea de coacere este să faceți o mică incizie la osul central în partea cea mai groasă a fripturii. Ar trebui să fie puțin mai puțin gătită decât ați dori să permiteți gătirea „reportată” și atingerea „finală” de a trece friptura sub broiler. Pentru rare, o friptură Porterhouse de 2 1/2 inch ar trebui să dureze aproximativ 30 până la 35 de minute pentru a se găti.
Adăugați aproximativ 4 minute pentru mediu-rar și încă 4 minute pentru mediu. Dacă utilizați un termometru cu citire instantanee, rarele înregistrează între 125 și 130 de grade F. Pentru mediu-rar, 130 până la 135 de grade F și între 135 și 140 de grade F pentru mediu.
Scoateți friptura din tigaie pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Tăiați felii și transferați totul pe un platou termorezistent, cu carnea încă aranjată pe fiecare parte a osului central. Acoperiți friptura cu un singur strat de felii de unt, puneți-o sub broiler până când untul se înmoaie, aproximativ 30 până la 45 de secunde.