Portabellas umplute cu cârnați de pui italieni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD pe porție. Un amestec de parmezan, capace de ciuperci portabella, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu cârnați italieni și pesmet, Ardei grași umpluți cu cârnați italieni de pui, orez și spanac, și Portabellas Umplute La Grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
La foc mediu-mare, într-o tigaie grea, medie antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cârnați tocați și sotati până când cârnații sunt încălziți, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză și 1/4 linguriță de piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Ungeți ușor ambele părți ale ciupercilor cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Așezați capacele de ciuperci, cu cavitatea în sus, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit antiaderent. Umpleți fiecare cavitate cu amestec de cârnați. Presărați ușor fiecare cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit timp de 7 până la 8 minute sau până când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Presărați fiecare cu arpagic tocat pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)