Portabellas Umplute Cu Cârnați De Pui Italieni

Portabellas umplute cu cârnați de pui italieni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD pe porție. Un amestec de parmezan, capace de ciuperci portabella, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu cârnați italieni și pesmet, Ardei grași umpluți cu cârnați italieni de pui, orez și spanac, și Portabellas Umplute La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
La foc mediu-mare, într-o tigaie grea, medie antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei.
Adăugați cârnați tocați și sotati până când cârnații sunt încălziți, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză și 1/4 linguriță de piper; se amestecă bine.
Ungeți ușor ambele părți ale ciupercilor cu uleiul de măsline rămas.
Așezați capacele de ciuperci, cu cavitatea în sus, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit antiaderent. Umpleți fiecare cavitate cu amestec de cârnați. Presărați ușor fiecare cu parmezan.
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit timp de 7 până la 8 minute sau până când sunt fierbinți.
Presărați fiecare cu arpagic tocat pentru garnitură.