Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Portabellas cu Salsan de porumb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Un amestec de ciuperci portabella, roșii prune, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mozzarella Portabellas, Portabelele lui Brooke, și Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțet, ulei, zahăr și sare. Rezervați 1/4 cană pentru salsa de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dientes De Ajo
Suc De Lămâie, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Pulverizați tigaia pentru pui de carne cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Așezați ciupercile, cu tulpina în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Periați ușor cu amestec de oțet. Se fierbe aproximativ 6 inci de la căldură 2 minute. Întoarceți ciupercile; periați cu amestecul de oțet rămas. Se fierbe cu 2 până la 3 minute mai mult sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Scoateți din tigaie; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă porumbul, roșiile, măslinele, pătrunjelul și amestecul de oțet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Tăiați ciupercile în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Se servește cu salsa de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.