Portabella Ciuperci Fajitas
Reteta Portabella ciuperci Fajitas ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. O porție conține 298 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ciuperci crimini, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Portabella Ciuperci Cheesesteaks, Portabella ciuperci oală plăcintă pentru # SundaySupper, și Portabella Ciuperci Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul, usturoiul, chimenul și sarea la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și ardeiul gras și ceapa; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt crocante.
Se presară cu coriandru și suc de lămâie.
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de ciuperci pe fiecare tortilla; rulati.
Serviți cu guacamole și salsa, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.