Portabele umplute cu miel

Portabele umplute cu miel
Portabellas umplute cu miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 571 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați caise, ceapă, iaurt fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Stroganoff Umplute Portabellas, Portabellas Umplute La Grătar, și Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați caisele în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2
Clătiți și scurgeți ciupercile. Tăiați tulpinile la culoare cu capace. Tăiați mărunt tulpinile și puneți capacele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare, agitați frecvent nucile de pin până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru tigaie, adăugați ciuperci tocate, ulei, ceapă și pudră de curry. Se amestecă la foc mare până când ciupercile și ceapa sunt moale și sucurile se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din căldură și lingurați jumătate din amestec într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
La amestecul de ciuperci din tigaie, adăugați caise, bulgur și 5 cești de bulion. Se aduce la fierbere, se amestecă, se acoperă, se ia de pe foc și se lasă să stea până când bulgurul este fraged pentru a mușca, cel puțin 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
BulgurBulgur
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, combinați amestecul rezervat de ceapă-ciuperci, 1/3 cană bulion, miel și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Se amestecă bine. Bateți o cantitate egală de amestec de miel pe partea Cupei fiecărui capac de ciuperci, acoperind uniform. Împrăștiați 1 lingură de nuci de pin pe fiecare ciupercă umplută cu carne și apăsați ușor nucile în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Împărțiți amestecul de bulgur curry în mod egal între 2 caserole, fiecare 3 litri (aproximativ 9 pe 13 in. și cel puțin 2 în. adânc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
11
Așezați 4 ciuperci, cu carnea în sus, în fiecare caserolă (se pot suprapune ușor). Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 400 până când amestecul de miel nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa sau, dacă este răcit, ar trebui să înregistreze 150 pe un termometru; vezi note), 35 până la 40 de minute (aproximativ 1 oră și 10 minute dacă este răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se amestecă iaurtul cu menta. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
14
Puneți porții pe farfurii și adăugați sos de iaurt și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista