Port alb și Granita de pepene verde
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Port alb și Granita de pepene verde ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 105 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Granita De Pepene Verde, Granita De Pepene Verde, și Granita De Pepene Verde Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți la fierbere 1 cană de apă, zahăr și coajă de tei; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se strecoară într-un blender și se adaugă 3 căni de pepene verde însămânțat în cuburi. Se învârte până se omogenizează și se toarnă într - un 9 pe 13 in. tigaie metalică de copt.
Adăugați încă 3 căni de pepene verde în blender împreună cu port și suc de lămâie; se învârte până se omogenizează, se adaugă în tigaie și se amestecă bine.
Acoperiți și congelați până când amestecul începe să înghețe la margini, aproximativ 2 ore. Se amestecă, se acoperă și se îngheață până se solidifică, aproximativ 6 ore. Chiar înainte de servire, răzuiți în aglomerări moi cu o furculiță. Lingură în pahare sau boluri răcite.