Porkie pie Plugarul durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine rustică simplă, frunze de salvie, salată simplă și untură. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Salata plugarului, Pateul plugarului, și Fondue plugarului sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Cuptor termic 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și tapetați o formă de pâine de 900g cu pergament de copt. Pentru umplutură, tocați aproximativ carnea într-un robot de bucătărie ar trebui să aveți bucăți tocate și bucăți mai groase. Alternativ, tocați toată carnea cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se amestecă prin condimente, salvie și unele condimente. Se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Înmuiați gelatina în apă rece timp de 10 minute până se înmoaie în timp ce reîncălziți stocul. Stoarceți excesul de apă din gelatină și dizolvați-l în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se transferă într-un ulcior și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
6
Pentru patiserie, amestecați făina și sarea într-un castron mare și așezați gălbenușul de ou deasupra. Încălziți ușor untura, untul și 75 ml apă într-o cratiță. Odată ce fierbe, se toarnă în amestecul de făină, amestecând energic până se combină bine. Se lasă să se răcească scurt înainte de a se forma în aluat neted. Acoperiți cu folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Untură
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți două treimi din patiserie într-un dreptunghi dur de aproximativ 0,5 cm grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați patiseria într-o formă de pâine de 900 g și apăsați uniform în părți, asigurându-vă că lăsați niște surplombe. Puteți repara orice găuri cu produse de patiserie de rezervă. Umpleți cu amestecul de porc și rulați restul de patiserie, astfel încât să fie suficient de mare pentru a acoperi plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Periați marginile cu ou bătut, drapați peste capac și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Tăiați orice exces de patiserie (acest plus poate fi folosit pentru a decora blatul).
11
Periați cu mai mult ou și faceți o gaură pentru a lăsa aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
12
Coaceți timp de 45 de minute până devin aurii și fierte. Lăsați să se răcească în staniu înainte de a scoate. Chill pentru câteva ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Turnați jeleu în plăcinta răcită prin orificiul de abur folosind o pâlnie. Se răcește la frigider încă câteva ore (de preferință peste noapte) până când jeleul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pâlnie
14
Construiți-vă plugurile pe farfurii mari sau scânduri de lemn.
15
Serviți plăcinta tăiată în felii cu brânză, murături, pâine și o salată simplă la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.