Porkie pie Plugarul lui

Porkie pie Plugarul lui
Porkie pie Plugarul durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine rustică simplă, frunze de salvie, salată simplă și untură. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Salata plugarului, Pateul plugarului, și Fondue plugarului sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cuptor termic 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Ungeți și tapetați o formă de pâine de 900g cu pergament de copt. Pentru umplutură, tocați aproximativ carnea într-un robot de bucătărie ar trebui să aveți bucăți tocate și bucăți mai groase. Alternativ, tocați toată carnea cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se amestecă prin condimente, salvie și unele condimente. Se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Înmuiați gelatina în apă rece timp de 10 minute până se înmoaie în timp ce reîncălziți stocul. Stoarceți excesul de apă din gelatină și dizolvați-l în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Se transferă într-un ulcior și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
6
Pentru patiserie, amestecați făina și sarea într-un castron mare și așezați gălbenușul de ou deasupra. Încălziți ușor untura, untul și 75 ml apă într-o cratiță. Odată ce fierbe, se toarnă în amestecul de făină, amestecând energic până se combină bine. Se lasă să se răcească scurt înainte de a se forma în aluat neted. Acoperiți cu folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
UnturăUntură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Întindeți două treimi din patiserie într-un dreptunghi dur de aproximativ 0,5 cm grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați patiseria într-o formă de pâine de 900 g și apăsați uniform în părți, asigurându-vă că lăsați niște surplombe. Puteți repara orice găuri cu produse de patiserie de rezervă. Umpleți cu amestecul de porc și rulați restul de patiserie, astfel încât să fie suficient de mare pentru a acoperi plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Periați marginile cu ou bătut, drapați peste capac și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Tăiați orice exces de patiserie (acest plus poate fi folosit pentru a decora blatul).
11
Periați cu mai mult ou și faceți o gaură pentru a lăsa aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Coaceți timp de 45 de minute până devin aurii și fierte. Lăsați să se răcească în staniu înainte de a scoate. Chill pentru câteva ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Turnați jeleu în plăcinta răcită prin orificiul de abur folosind o pâlnie. Se răcește la frigider încă câteva ore (de preferință peste noapte) până când jeleul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
14
Construiți-vă plugurile pe farfurii mari sau scânduri de lemn.
15
Serviți plăcinta tăiată în felii cu brânză, murături, pâine și o salată simplă la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista