Porcini-Scaloppine De Pui Praf

Porcini-Scaloppine De Pui Praf
Porcini-Scaloppine de pui praf este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 291 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel cu frunze plate, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați {Cina de 15 Minute} Ribeye prăfuit porcini cu salată de fasole verde, Scaloppine De Pui, și Scaloppine De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile porcini într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin. Feliați jumătățile de piept de pui pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
CiuperciCiuperci
CafeaCafea
2
Presărați bucățile de pui cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
PiperPiper
SareSare
3
Presărați ambele părți ale puiului cu pulbere de porcini, scuturând excesul de pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 4 bucăți de pui în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul se rumeneste usor si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și restul de 4 bucăți de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se încălzește restul de 1 linguriță de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 3 căni de ciuperci; gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand ocazional. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați bulion în tigaie; fierbeți până când lichidul se reduce la 1/4 cană (aproximativ 5 minute). Se amestecă smântâna; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/8 linguriță piper și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista