Porcini Puffs
Pufurile Porcini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 36 de porții cu 58 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Rețete similare sunt Fripturi cu ochi de coaste cu freca Porcini, Porcini Risotto, și Risotto Cu Șuncă De Porcini.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, turnați 1 1/4 căni de apă clocotită peste porcini.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Cu o lingură pliată, transferați porcini pe o tăietură, rezervând lichid de ciuperci. Se toacă fin porcini și se lasă deoparte.
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul în 1 cană rezervată porcini-lichid de înmuiere (dacă nu aveți suficient lichid, adăugați apă pentru a face 1 cană). Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și aruncați în făină. Se amestecă energic până când amestecul formează o bilă care se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă ouăle, câte 1 pe rând. Aluatul se va separa după fiecare adăugare; se amestecă până se formează o pastă netedă înainte de a adăuga următorul ou. Se amestecă porcini, parmezan, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Unt 2 foi de copt. Picătură amestec de heaping linguri 1 în. în afară pe foi.
Se presară ușor cu sare și piper suplimentar.
Coaceți până se umflă și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Tăiați fante în părțile laterale ale pufurilor, opriți cuptorul și întoarceți pufurile la cuptor timp de 10 minute.