Porcini-Parmezan Frittata
Porcini-parmezan Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 209 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă din rețetele mele necesită sare, ciuperci porcini, ulei de măsline și ouă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Porcini Parmezan, Parmezan Sunca Frittata, și Praz și parmezan Frittata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Acoperiți ciupercile cu apă rece; lăsați să stea 2 minute.
Scurgere. Întoarceți ciupercile în tigaie. Acoperiți cu apă rece; aduceți la fierbere.
Scurgere. Ciupercile se usucă cu un prosop de hârtie.
Combinați albușurile de ou și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un bici. Se amestecă ciupercile și brânza.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti 3 minute sau pana cand este usor setat. Se fierbe 3 minute sau până când ouăle sunt complet setate și rumenite.
Tăiați frittata în 4 pene.
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.