Porci într-o pătură
Porcii într-o pătură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, gălbenuș de ou, chutney-ul maiorului grey și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porci într-o pătură covrig, Porcul lui Dee în pătură, și Piggies într-o pătură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 și poziționați un suport în centru. Aranjați pătratele de foietaj pe o suprafață de lucru și periați marginile superioare cu spălarea ouălor.
Așezați cârnații pe marginile inferioare și înfășurați patiseria, apăsând marginile pentru a sigila. Congelați buștenii timp de 10 minute sau până când sunt fermi.
Tăiați buștenii în felii de 1/2 inch și așezați-le tăiate cu fața în sus în 3 mini Tigăi pentru brioșe.
Coaceți timp de 25 de minute, până devine auriu și sfârâit. Întoarceți-vă pe un suport căptușit cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Între timp, într-un mini robot de bucătărie, pulsați chutney-ul și muștarul până când chutney-ul este tocat. Puneți o bucată de muștar chutney pe fiecare felie și serviți.