Porci în pături

Porci în pături
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă porcii în pături. Această rețetă servește 50 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 377 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ou, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porci În Pături, Porci în pături, și Porci în pături picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Măsurați 2 căni de făină într-un bol, adăugați sarea și brânza rasă și amestecați ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă laptele într-o ceașcă de măsurare pentru a ajunge la marcajul de 1 cană și apoi se sparge oul și se adaugă uleiul. Bateți pentru a combina, apoi turnați în ingredientele uscate, bifurcând să amestecați în timp ce mergeți. Puteți, la sfârșit, să simțiți că aluatul este fie prea uscat, fie prea umed: adăugați fie mai mult lapte, fie mai multă făină și furculiță împreună din nou până când aveți un aluat moale care nu este prea lipicios pentru a fi rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Rupeți aluatul în 2 bucăți și rulați 1 bucată pe o suprafață ușor făinată. Aluatul Scone este un vis cu care să lucrezi; de fapt, mi se pare profund plăcut. Doar rotiți-vă cât de stângaci și grei vă place: nu va veni nici un rău. Vrei un dreptunghi subțire, dar nu exagerat. Nici un pătrat nu ar fi sfârșitul lumii, așa că nu începeți să ieșiți din setul de geometrie: acesta este cel mai dur dintre instrucțiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați aluatul în aproximativ 1 benzi de 3/4 inci, apoi tăiați fiecare bandă la intervale de aproximativ 2 1/2 inci, astfel încât să ajungeți cu o colecție de oblonguri mici, raggedy (tocmai am tăiat fiecare bandă pe măsură ce merg, dar este probabil mai eficient să faceți întregul lot de aluat la 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Ia un cârnat cocktail și pune-l la 1 capăt al unei alungite, la o ușoară diagonală și apoi rola în sus, apăsând pe aluatul infinit conforme pentru a stoarce-l închis, și apoi locul pe o foaie de copt se lipeasca, sau 1 căptușite cu pergament. Continuați până când ați terminat toate fâșiile și apoi începeți să lucrați cu aluatul rămas. Trei foi de copt ar trebui să o facă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De CocktailCârnați De Cocktail
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Acum, înmuiați o perie de patiserie în amestecul de ou bătut și vopsiți pe patiserie pentru o glazură aurie. Puneți în cuptor și gătiți timp de 12 până la 15 minute, timp în care acestea ar trebui să fie pufoase și lustruite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin înainte de a le da copiilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții50
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista