Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Porchettan prăjit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 3.48 pe portie. O porție conține 1468 calorii, 27G de proteine, și 142g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fructe de ienupăr, boabe de piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Porchetta Prăjită, Pollo în porchetta (pui prăjit la scuipat cu umplutură de Pancetta), și Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți saramura. Umpleți o oală mare cu 1 galon de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul, semințele de fenicul, fructele de ienupăr, boabele de piper și cimbru. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se scoate de pe foc, se amestecă sarea și zahărul brun și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Saramură carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Puneți burta de porc într-o tigaie mare și turnați saramura peste ea. Acoperiți și refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Face freca. Prăjiți semințele de fenicul, fructele de ienupăr și boabele de piper într-o tigaie medie la foc mediu până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute. Pulsați de câteva ori într-o râșniță de condimente până când sunt măcinate grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați într-un castron mic și amestecați nucșoara, cimbrul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Condimentați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Scoateți burta de porc din saramură și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
10
Răspândiți frecarea pe partea de carne a burții de porc, folosind doar ceea ce aderă; este posibil să mai rămână o frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Puneți burta de porc cu pielea în sus pe o foaie mare de copt cu margini și dați-o la frigider, neacoperită, 24 de ore pentru a o usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Rotiți carnea de porc. Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. (Dacă aveți o setare de convecție, utilizați-l; preîncălziți la 450 de grade F.) întoarceți burta de porc, astfel încât să fie cu pielea în jos. Pornind de la o parte lungă, rotiți-vă într-un cilindru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Fixați rola cu șir de bucătărie: legați bucăți separate de sfoară în jurul rolei, la aproximativ 3/4 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
14
Înțepați carnea de porc peste tot cu o frigăruie; acest lucru ajută la redarea grăsimii, astfel încât pielea să devină crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Prăjiți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
16
Puneți burta de porc pe un raft așezat pe o foaie de copt cu margini. Puneți 4 linguri cu susul în jos în jurul cărnii de porc pentru a nu se rostogoli. Prăjiți 30 de minute, folosind un baster pentru a unge carnea de porc cu picăturile și rotiți tigaia la fiecare 10 minute. Întoarceți temperatura cuptorului la 350 grade F (325 grade F pentru convecție) și continuați să prăjiți, rotind tigaia la fiecare 15 minute, până când carnea de porc înregistrează 155 grade F pe un termometru, aproximativ 1 1/2 mai multe ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Baster
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
17
Feliați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Lăsați carnea de porc să se odihnească 30 până la 40 de minute, apoi tăiați șirul și feliați aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ