Porchetta Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Porchettan prăjit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 3.48 pe portie. O porție conține 1468 calorii, 27G de proteine, și 142g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fructe de ienupăr, boabe de piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Porchetta Prăjită, Pollo în porchetta (pui prăjit la scuipat cu umplutură de Pancetta), și Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți saramura. Umpleți o oală mare cu 1 galon de apă.
Adăugați usturoiul, semințele de fenicul, fructele de ienupăr, boabele de piper și cimbru. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Se scoate de pe foc, se amestecă sarea și zahărul brun și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Puneți burta de porc într-o tigaie mare și turnați saramura peste ea. Acoperiți și refrigerați 24 de ore.
Face freca. Prăjiți semințele de fenicul, fructele de ienupăr și boabele de piper într-o tigaie medie la foc mediu până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute. Pulsați de câteva ori într-o râșniță de condimente până când sunt măcinate grosolan.
Transferați într-un castron mic și amestecați nucșoara, cimbrul și usturoiul.
Condimentați carnea de porc.
Scoateți burta de porc din saramură și uscați-o.
Răspândiți frecarea pe partea de carne a burții de porc, folosind doar ceea ce aderă; este posibil să mai rămână o frecare.
Puneți burta de porc cu pielea în sus pe o foaie mare de copt cu margini și dați-o la frigider, neacoperită, 24 de ore pentru a o usca.
Rotiți carnea de porc. Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. (Dacă aveți o setare de convecție, utilizați-l; preîncălziți la 450 de grade F.) întoarceți burta de porc, astfel încât să fie cu pielea în jos. Pornind de la o parte lungă, rotiți-vă într-un cilindru.
Fixați rola cu șir de bucătărie: legați bucăți separate de sfoară în jurul rolei, la aproximativ 3/4 inch distanță.
Înțepați carnea de porc peste tot cu o frigăruie; acest lucru ajută la redarea grăsimii, astfel încât pielea să devină crocantă.
Puneți burta de porc pe un raft așezat pe o foaie de copt cu margini. Puneți 4 linguri cu susul în jos în jurul cărnii de porc pentru a nu se rostogoli. Prăjiți 30 de minute, folosind un baster pentru a unge carnea de porc cu picăturile și rotiți tigaia la fiecare 10 minute. Întoarceți temperatura cuptorului la 350 grade F (325 grade F pentru convecție) și continuați să prăjiți, rotind tigaia la fiecare 15 minute, până când carnea de porc înregistrează 155 grade F pe un termometru, aproximativ 1 1/2 mai multe ore.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 30 până la 40 de minute, apoi tăiați șirul și feliați aproximativ 3/4 inch grosime.
Fotografie de Christopher Testani