Porchetta Italiana

Porchetta Italiana
Porchettan Italiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 393 calorii, 41G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,83 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc dezosat, buruienile de mărar, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 36 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Fettuccine Italiana, Paellan Italiana, și Aluat de Pizza de casă și sos-Italiana alegere.

Instrucțiuni

1
Ungeți friptura de umăr în interior și în exterior și frecați sarea și piperul în carne. Frecați usturoiul, rozmarinul și măturica în carne. Pune umăr într-un leakproof și recipient și se toarnă vinul în și în jurul umărului. Se acoperă bine și se pune la frigider pentru a se marina timp de 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MărarMărar
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Scoateți carnea din frigider și legați-o la intervale de aproximativ 1 inch pentru a forma o rolă uniformă. Aduceți carnea la temperatura camerei timp de aproximativ 45 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Vopsiți friptura cu sos rumenit și coaceți friptura până când are temperatura internă de 145 grade F (63 grade C). Estimați 30 de minute timp de gătit pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RumenireSos De Rumenire
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor, cort cu folie si se lasa sa stea timp de 15 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista