Porchetta cu Fingerlings prăjite necesită aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru 4,27 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână ceapă, varză de Bruxelles, cartofi fingerling și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fingerlings prăjiți cu Pesto, Porchetta Prăjită, și Porchetta Prăjită.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați rozmarinul, Salvia, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă cu suficient ulei de măsline până se formează o pastă liberă. Tăiați ușor părțile laterale ale cărnii de porc, astfel încât să se deschidă ca o carte și să se întindă pe placa de tăiat. Frecați amestecul de ulei pe tot interiorul umărului de porc (asigurați-vă că îl introduceți în fiecare colț).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Rulați carnea de porc și legați-o strâns cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Într-o tigaie mare, combinați toate legumele și vinul. Se condimentează cu sare, după gust, și se adaugă cimbru și frunze de dafin. Puneți carnea de porc pe legume. Frecați partea superioară a cărnii de porc cu ulei și dați-o la cuptor. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute până când pielea începe să se rumenească și devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Periați pielea cu sucurile de tigaie și adăugați o parte din stocul de pui pe și în jurul cărnii de porc. Prăjiți încă 3 până la 3 1/2 ore, ungând pielea ocazional și adăugând mai mult stoc de pui pentru a menține tigaia umedă. Dacă pielea devine prea întunecată, cortați cu folie de aluminiu și îndepărtați folia în ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți carnea de porc din tigaie pe o tăietură și aruncați sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute.
9
Tăiați pielea crocantă din carne și tăiați-o în bucăți. Feliați carnea. Pentru a servi, aranjați câteva dintre legumele din tigaie, udate în sucuri, pe fiecare farfurie de servire și puneți felii de carne deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se ornează cu bucată de piele crocantă și se servește.
11
Numiți-vă "superstar" și mâncați resturi a doua zi.