Porchetta cu Fingerlings prăjite necesită aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru 4,27 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână ceapă, varză de Bruxelles, cartofi fingerling și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fingerlings prăjiți cu Pesto, Porchetta Prăjită, și Porchetta Prăjită.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Combinați rozmarinul, Salvia, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă cu suficient ulei de măsline până se formează o pastă liberă. Tăiați ușor părțile laterale ale cărnii de porc, astfel încât să se deschidă ca o carte și să se întindă pe placa de tăiat. Frecați amestecul de ulei pe tot interiorul umărului de porc (asigurați-vă că îl introduceți în fiecare colț).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Fripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Rulați carnea de porc și legați-o strâns cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Într-o tigaie mare, combinați toate legumele și vinul. Se condimentează cu sare, după gust, și se adaugă cimbru și frunze de dafin. Puneți carnea de porc pe legume. Frecați partea superioară a cărnii de porc cu ulei și dați-o la cuptor. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute până când pielea începe să se rumenească și devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Periați pielea cu sucurile de tigaie și adăugați o parte din stocul de pui pe și în jurul cărnii de porc. Prăjiți încă 3 până la 3 1/2 ore, ungând pielea ocazional și adăugând mai mult stoc de pui pentru a menține tigaia umedă. Dacă pielea devine prea întunecată, cortați cu folie de aluminiu și îndepărtați folia în ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți carnea de porc din tigaie pe o tăietură și aruncați sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
8
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute.
9
Tăiați pielea crocantă din carne și tăiați-o în bucăți. Feliați carnea. Pentru a servi, aranjați câteva dintre legumele din tigaie, udate în sucuri, pe fiecare farfurie de servire și puneți felii de carne deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Se ornează cu bucată de piele crocantă și se servește.
11
Numiți-vă "superstar" și mâncați resturi a doua zi.