Porchetta cu Fingerlings prăjite necesită aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru 4,27 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână ceapă, varză de Bruxelles, cartofi fingerling și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fingerlings prăjiți cu Pesto, Porchetta Prăjită, și Porchetta Prăjită.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați rozmarinul, Salvia, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă cu suficient ulei de măsline până se formează o pastă liberă. Tăiați ușor părțile laterale ale cărnii de porc, astfel încât să se deschidă ca o carte și să se întindă pe placa de tăiat. Frecați amestecul de ulei pe tot interiorul umărului de porc (asigurați-vă că îl introduceți în fiecare colț).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Rulați carnea de porc și legați-o strâns cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Într-o tigaie mare, combinați toate legumele și vinul. Se condimentează cu sare, după gust, și se adaugă cimbru și frunze de dafin. Puneți carnea de porc pe legume. Frecați partea superioară a cărnii de porc cu ulei și dați-o la cuptor. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute până când pielea începe să se rumenească și devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Periați pielea cu sucurile de tigaie și adăugați o parte din stocul de pui pe și în jurul cărnii de porc. Prăjiți încă 3 până la 3 1/2 ore, ungând pielea ocazional și adăugând mai mult stoc de pui pentru a menține tigaia umedă. Dacă pielea devine prea întunecată, cortați cu folie de aluminiu și îndepărtați folia în ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți carnea de porc din tigaie pe o tăietură și aruncați sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute.
9
Tăiați pielea crocantă din carne și tăiați-o în bucăți. Feliați carnea. Pentru a servi, aranjați câteva dintre legumele din tigaie, udate în sucuri, pe fiecare farfurie de servire și puneți felii de carne deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se ornează cu bucată de piele crocantă și se servește.
11
Numiți-vă "superstar" și mâncați resturi a doua zi.