Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Porchettan. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 15 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 1843 calorii, 34G de proteine, și 90g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, burtă de porc, portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pune burta cu pielea în jos; arrangeloin în centru.
2
Rotiți burta în jurul coapseideci capetele scurte ale burții se întâlnesc.Dacă vreuna dintre burtă sau coapse depășește,tăiați carnea. Desfaceți; pune coapsa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Rola
3
Prăjiți semințele de fenicul și fulgii de piper roșu într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Sfat condimente într-un castron; letcool. Se macină fin condimentele într-un condimentmill și se transferă într-un castron mic,împreună cu salvie, rozmarin șiusturoi; pune deoparte amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Rozmarin
Fenicul
Condimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Asamblați porchetta conform pașilor 1-
5
Refrigerați friptura, neacoperită, timp de 1-2 zile pentru a permite pielii să se usuce la aer;pat ocazional cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Lăsați porchetta să stea la temperatura camereitimp de 2 ore. Preîncălziți cuptorulla 500 euro F. sezon porchetta cusare. Prăjiți pe raft în foaie de copt,rotind o dată, timp de 40 de minute. Reduceți căldura la 300 mc F și continuați prăjirea, rotind tigaia și rotind porchetta ocazional,până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 145 mc f, 1 1/2-2 ore în plus. Dacă pielea nu este încăadânc maroniu și crocant, creșteți căldura la 500 km F și prăjiți timp de 10 minutemai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Tigaie
7
Lăsați să se odihnească 30 de minute. Folosind un cuțit zimțat, feliați în runde de 1/2".
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
1
Așezați pielea burții cu fața în jos.Folosind un cuțit, marcați carnea de burtă într-un model de șah de 1/3"adâncime, astfel încât friptura să se gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Întoarceți burta cu pielea în sus. Folosind aparing cuțit, poke zeci de 1/8"-deepholes prin piele peste tot burta.Nu fi blând! Continuă să bagi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Folosind marginea zimțată a unui meatmallet, lăsați pielea peste tot timp de 3 minute pentru a se fragezi, ceea ce va ajuta să facă pielea crocantă atunci când este prăjită.
4
Întoarceți burta și sare generoasăatât ea, cât și coapsa; frecați ambele cu feniculamestec. Aranjați coapsa în mijlocde burtă. Se acoperă cu felii de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Condimente Uscate Freca
5
Rotiți burta în jurul coapsei; legați transversal cu sfoară de bucătărie la intervale de 1/2".Tăiați sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
6
Transferați friptura într-un set wirerack într-o foaie de copt cu margini.