Porchetta

Porchetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Porchettan. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 15 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 1843 calorii, 34G de proteine, și 90g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, burtă de porc, portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune burta cu pielea în jos; arrangeloin în centru.
2
Rotiți burta în jurul coapseideci capetele scurte ale burții se întâlnesc.Dacă vreuna dintre burtă sau coapse depășește,tăiați carnea. Desfaceți; pune coapsa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
3
Prăjiți semințele de fenicul și fulgii de piper roșu într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Sfat condimente într-un castron; letcool. Se macină fin condimentele într-un condimentmill și se transferă într-un castron mic,împreună cu salvie, rozmarin șiusturoi; pune deoparte amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
RozmarinRozmarin
FeniculFenicul
CondimenteCondimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Asamblați porchetta conform pașilor 1-
5
Refrigerați friptura, neacoperită, timp de 1-2 zile pentru a permite pielii să se usuce la aer;pat ocazional cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Lăsați porchetta să stea la temperatura camereitimp de 2 ore. Preîncălziți cuptorulla 500 euro F. sezon porchetta cusare. Prăjiți pe raft în foaie de copt,rotind o dată, timp de 40 de minute. Reduceți căldura la 300 mc F și continuați prăjirea, rotind tigaia și rotind porchetta ocazional,până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 145 mc f, 1 1/2-2 ore în plus. Dacă pielea nu este încăadânc maroniu și crocant, creșteți căldura la 500 km F și prăjiți timp de 10 minutemai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Lăsați să se odihnească 30 de minute. Folosind un cuțit zimțat, feliați în runde de 1/2".
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
1
Așezați pielea burții cu fața în jos.Folosind un cuțit, marcați carnea de burtă într-un model de șah de 1/3"adâncime, astfel încât friptura să se gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Întoarceți burta cu pielea în sus. Folosind aparing cuțit, poke zeci de 1/8"-deepholes prin piele peste tot burta.Nu fi blând! Continuă să bagi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Folosind marginea zimțată a unui meatmallet, lăsați pielea peste tot timp de 3 minute pentru a se fragezi, ceea ce va ajuta să facă pielea crocantă atunci când este prăjită.
4
Întoarceți burta și sare generoasăatât ea, cât și coapsa; frecați ambele cu feniculamestec. Aranjați coapsa în mijlocde burtă. Se acoperă cu felii de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Rotiți burta în jurul coapsei; legați transversal cu sfoară de bucătărie la intervale de 1/2".Tăiați sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Transferați friptura într-un set wirerack într-o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista