Porc Kalua într-un aragaz lent

Porc Kalua într-un aragaz lent
Porcul Kalua într-un aragaz lent este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 299 calorii. 3427 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aromă de fum lichid, friptură de porc, sare de mare Hawaiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Porc Kalua, Porc Kalua Hawaian Ușor, și Porcul Kalua prăjit la cuptor al lui Sam Choy.

Instrucțiuni

1
Pierce carne de porc peste tot cu o furculiță de sculptură. Frecați sarea, apoi fumul lichid peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sculptură FurculițăSculptură Furculiță
2
Puneți friptura într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 16 până la 20 de ore, rotind o dată în timpul gătitului.
4
Scoateți carnea din aragazul lent și tăiați, adăugând picături după cum este necesar pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În20 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Revista