Porc de ghimbir în sos de portocale
Carnea de porc cu ghimbir în sos de portocale ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați portocale, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Porc de ghimbir în sos de portocale, Frigarui De Porc Ghimbir-Portocaliu, și Cotlet De Porc Portocaliu-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În punga de depozitare a alimentelor din plastic, amestecați ghimbirul, praful de usturoi și piperul.
Adăugați carne de porc în pungă; agitați punga pentru a acoperi carnea de porc cu condimente.
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste. Se amestecă sucul de portocale, zahărul brun, coaja de portocală și ciupercile. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Între timp, gătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă secțiunile portocalii în amestecul de porc.
Se servește peste cuscus.