Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Porc au Poivre ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 173 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar dijon, filet de porc, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Porc au Poivre, Cotlet De Porc Au Poivre, și Cotlet de porc au Poivre.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Presărați fiecare parte de carne de porc cu 1 1/2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
4
Încălziți uleiul o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
7
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bulionul și ingredientele rămase în tigaie; se amestecă bine cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).