Porc au Poivre
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Porc au Poivre ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 173 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar dijon, filet de porc, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Porc au Poivre, Cotlet De Porc Au Poivre, și Cotlet de porc au Poivre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Presărați fiecare parte de carne de porc cu 1 1/2 lingurițe de piper.
Încălziți uleiul o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulionul și ingredientele rămase în tigaie; se amestecă bine cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).