Pops Fudge cu conținut scăzut de grăsimi

Pops Fudge cu conținut scăzut de grăsimi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 257 de calorii, 6 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cacao, lapte, zahăr echivalent înlocuitor de zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 29%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Healthy Coconut Fudge (făcut cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără zahăr și bogat în proteine), Healthy Peanut Butter Fudge (făcut cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără zahăr și bogat în proteine !), și Healthy Peanut Butter Fudge (făcut cu conținut scăzut de grăsimi, conținut scăzut de carbohidrați, fără zahăr și bogat în proteine!).
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combinați laptele condensat, zahărul și cacao; se amestecă până la omogenizare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic; gătiți și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă treptat laptele degresat, amestecând până când se dizolvă cacao și zahăr.
Se ia de pe foc; se amestecă îndulcitorul și vanilia.
Se toarnă în căni. Acoperiți fiecare ceașcă cu folie rezistentă; introduceți bețișoare prin folie (folia va ține bețele în poziție verticală).
Așezați într-o cameră de 13 inchi. x 9-in. tigaie. Congelați până la fermitate, aproximativ 5 ore.
Scoateți folia și cupele înainte de servire.