Poppers de somn cu sos picant de scufundare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 13,8 USD pe porție. O porție conține 3072 calorii, 170g de proteine, și 164g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, sos picant de cocktail cu fructe de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Poppers De Somn Cu Sos Picant De Scufundare, Poppers De Somn Cu Sos Picant De Scufundare, și Poppers Jalapeno cu sos picant de aluniță verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea, condimentul Cajun și făina într-un bowl.In un alt castron, amestecați împreună ouăle și laptele.Mai întâi dragați peștele în făină, apoi înmuiați ouăle și în cele din urmă dragați pesmetul.Prăjiți bucățile de somn în aproximativ 1/2" de ulei încălzit la 375 de grade.Se prăjește aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Somn
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță Brite
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
1
Combinați maioneza, sosul de cocktail, sucul de lămâie, ardeiul roșu și Old Bay într-un castron.Se răcește, acoperit, până când este gata de servit cu poppers.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.