Poppers De Miel

Poppers De Miel
Poppers de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 723 calorii, 20g de proteine, și 68G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, arpagic, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ BLT Poppers, Jalape Eliptico Poppers, și Chorizo Poppers.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: douăzeci și patru de frigarui de 6 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Pentru umplutură: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Apoi adăugați mielul, reduceți focul la mediu și presărați cu sare și piper. Gatiti pana cand carnea se rumeneste, 4-5 minute. Odată fierte, adăugați pasta de roșii și usturoiul și terminați de gătit timp de 2 minute, permițând tuturor aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pentru ardei: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. preîncălziți o friteuză la 400 de grade F. Pentru a umple ardeii, împărțiți fiecare ardei pe lungime, tulpinați până la vârf și îndepărtați toate semințele.După îndepărtarea semințelor, adăugați mielul gătit în cavitatea piperului, aproximativ 1 lingură pe piper. Repetați procesul, umplând fiecare piper. Pentru a termina, așezați slănina plată pe blat sau tăietură și "întindeți" slănina cu partea plată a unui cuțit, trăgând partea plată a cuțitului de-a lungul feliei de slănină pentru a o subția și a dubla lungimea feliei. Odată ce slănina a fost subțiată, feliați slănina pe jumătate pe lungime și înfășurați ardeii cu slănină. Asigurați capetele cu frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
După înfășurarea ardeilor, coaceți până când slănina s-a strâns ușor, 10 până la 12 minute. După gătit, scoateți din cuptor și prăjiți adânc timp de 2 până la 3 minute, prăjind slănina la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din friteuză și lăsați excesul de ulei să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
7
Se servește cu aioli condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
8
Pureați maioneza, usturoiul prăjit, arpagicul, pătrunjelul, sosul fierbinte, oțetul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista