Poppers De Miel
Poppers de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 723 calorii, 20g de proteine, și 68G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, arpagic, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ BLT Poppers, Jalape Eliptico Poppers, și Chorizo Poppers.
Instrucțiuni
Echipament Special: douăzeci și patru de frigarui de 6 inci
Pentru umplutură: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de struguri și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Apoi adăugați mielul, reduceți focul la mediu și presărați cu sare și piper. Gatiti pana cand carnea se rumeneste, 4-5 minute. Odată fierte, adăugați pasta de roșii și usturoiul și terminați de gătit timp de 2 minute, permițând tuturor aromelor să se amestece.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pentru umplutură.
Pentru ardei: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. preîncălziți o friteuză la 400 de grade F. Pentru a umple ardeii, împărțiți fiecare ardei pe lungime, tulpinați până la vârf și îndepărtați toate semințele.După îndepărtarea semințelor, adăugați mielul gătit în cavitatea piperului, aproximativ 1 lingură pe piper. Repetați procesul, umplând fiecare piper. Pentru a termina, așezați slănina plată pe blat sau tăietură și "întindeți" slănina cu partea plată a unui cuțit, trăgând partea plată a cuțitului de-a lungul feliei de slănină pentru a o subția și a dubla lungimea feliei. Odată ce slănina a fost subțiată, feliați slănina pe jumătate pe lungime și înfășurați ardeii cu slănină. Asigurați capetele cu frigarui.
După înfășurarea ardeilor, coaceți până când slănina s-a strâns ușor, 10 până la 12 minute. După gătit, scoateți din cuptor și prăjiți adânc timp de 2 până la 3 minute, prăjind slănina la exterior.
Scoateți din friteuză și lăsați excesul de ulei să se scurgă.
Se servește cu aioli condimentați.
Pureați maioneza, usturoiul prăjit, arpagicul, pătrunjelul, sosul fierbinte, oțetul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie.