Poppers De Fazan La Grătar
Poppers fazan la gratar ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 36 de porții cu 61 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 71 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, piept de fazan, scobitori și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan cu Risotto, sparanghel la grătar și conopidă prăjită, și Pepper Poppers La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pieptul de fazan în 36 de bucăți și puneți-l într-un castron.
Se toarnă lichidul din ardeii jalapeno peste fazan, se amestecă și se lasă deoparte la marinat timp de 20 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scurgeți marinada de fazan și aruncați-o.
Puneți o felie de ardei jalapeno pe fiecare bucată de piept de fazan și înfășurați cu o treime dintr-o fâșie de slănină. Frigarui 6 din piesele de fazan pe fiecare frigarui.
Gătiti pe grătarul preîncălzit, întorcându-vă frecvent, până când slănina este crocantă, 15 până la 20 de minute.
Scoateți frigarui din bucățile de fazan și așezați o scobitoare în fiecare bucată pentru a servi.