Poppers De Ardei La Grătar

Poppers De Ardei La Grătar
Poppers piper la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, ardei jalape, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Poppers De Ardei La Grătar, Poppers De Ardei La Grătar Cu Brânză De Capră, și Pepper Poppers.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron, amestecând bine. Lingură aproximativ 2 lingurițe amestec de brânză în fiecare jumătate de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați jumătățile de ardei, cu brânza în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Ardei Grill 5 minute sau până când fundul de ardei sunt carbonizate și amestec de brânză este ușor rumenit. Așezați cu grijă ardeii pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista