Poppers cu ierburi și brânză
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Poppers cu ierburi și brânză ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Un amestec de praf de copt, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Pimento Brânză Poppers, Trei-Brânză Jalapeno Poppers, și Bacon Brânză Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 2 foi de copt cu margini mari cuhârtie de pergament.
Se amestecă brânza și următorul5 ingrediente într-un castron mediu.
Bateți 2 3/4 căni de făină,praf de copt, zahăr, sare și bicarbonat de sodiu într-un alt castron mediu. Folosind găuri mari de boxgrater, radeți untul congelat pe farfurie.
Se adaugă untul ras în amestecul de făină și se freacă cu vârful degetelor până se distribuie uniform.Se amestecă Zara doar până se încorporează (aluatul va fi lipicios).
Presărați suprafața de lucru cu 1/4 cană de făină.
Transferați aluatul pe suprafața de lucru; presărațialuatul cu făină. Folosind mâinile, apăsați aluatul în pătrat de 8 inci, aproximativ 1/2 inch grosime;presărați mai multă făină pe suprafața de lucru necesară pentru a preveni lipirea.
Presărați 1/2 cană amestec de brânză-ierburipeste 2/3 din suprafața aluatului, lăsând 1/3 din suprafața aluatului uncovered.To îndoiți ca pentru scrisoarea de afaceri: folosind răzuitor de aluat sau spatulă metalică ca ajutor,ridicați porțiunea de aluat neacoperită de pe suprafața de lucru și pliați peste jumătate din porția acoperită cu brânză; folosind în continuare răzuitor de aluat sau metalspatula ca ajutor, ridicați porțiunea pliată care rămâne peste porțiunea acoperită cu brânză.
Presărați aluatul cu făină pentru a prevenilipire. Apăsați din nou aluatul până la 8 inchipătrat.
Întindeți 1/2 cană amestec de brânză-ierburi peste 2/3 din aluat; repetați plierea ca scrisoare de afaceri, apoi apăsați aluatul până la pătrat de 8 inci. Repetați încă 2 ori cualuat și amestec de brânză-ierburi.
Așezați biscuiții într-un singur strat pe foi de copt;congelați până la fermitate. Înfășurați biscuiții într-un singur strat în folie, apoi închideți-i în pungi de congelare resigilabile; congelați până la 2 săptămâni.
Așezați biscuiți congelați la 1 inch distanță pe foi de copt căptușite cu pergament; dezghețați în frigider peste noapte.
Lăsați biscuiții să stea la camerătemperatura cu 20 de minute înainte de coacere.
Rack poziție în centrul cuptorului; preincalzire 500 F.
Coaceți biscuiții, câte 1 foaie, până când sunt aurii deasupra și testerul introdus încentrul iese curat, aproximativ 10 minute.Răciți biscuiții pe foaia de copt cel puțin 5minute. Dacă se dorește, se răcește complet, apoi se încălzesc biscuiții în 400 cuptor F 3 minuteînainte de servire.