Poppers cu ierburi și brânză

Poppers cu ierburi și brânză
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Poppers cu ierburi și brânză ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Un amestec de praf de copt, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Pimento Brânză Poppers, Trei-Brânză Jalapeno Poppers, și Bacon Brânză Poppers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 2 foi de copt cu margini mari cuhârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Se amestecă brânza și următorul5 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți 2 3/4 căni de făină,praf de copt, zahăr, sare și bicarbonat de sodiu într-un alt castron mediu. Folosind găuri mari de boxgrater, radeți untul congelat pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se adaugă untul ras în amestecul de făină și se freacă cu vârful degetelor până se distribuie uniform.Se amestecă Zara doar până se încorporează (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Presărați suprafața de lucru cu 1/4 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați aluatul pe suprafața de lucru; presărațialuatul cu făină. Folosind mâinile, apăsați aluatul în pătrat de 8 inci, aproximativ 1/2 inch grosime;presărați mai multă făină pe suprafața de lucru necesară pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Presărați 1/2 cană amestec de brânză-ierburipeste 2/3 din suprafața aluatului, lăsând 1/3 din suprafața aluatului uncovered.To îndoiți ca pentru scrisoarea de afaceri: folosind răzuitor de aluat sau spatulă metalică ca ajutor,ridicați porțiunea de aluat neacoperită de pe suprafața de lucru și pliați peste jumătate din porția acoperită cu brânză; folosind în continuare răzuitor de aluat sau metalspatula ca ajutor, ridicați porțiunea pliată care rămâne peste porțiunea acoperită cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Presărați aluatul cu făină pentru a prevenilipire. Apăsați din nou aluatul până la 8 inchipătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Întindeți 1/2 cană amestec de brânză-ierburi peste 2/3 din aluat; repetați plierea ca scrisoare de afaceri, apoi apăsați aluatul până la pătrat de 8 inci. Repetați încă 2 ori cualuat și amestec de brânză-ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
1
Așezați biscuiții într-un singur strat pe foi de copt;congelați până la fermitate. Înfășurați biscuiții într-un singur strat în folie, apoi închideți-i în pungi de congelare resigilabile; congelați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați biscuiți congelați la 1 inch distanță pe foi de copt căptușite cu pergament; dezghețați în frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
3
Lăsați biscuiții să stea la camerătemperatura cu 20 de minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
4
Rack poziție în centrul cuptorului; preincalzire 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți biscuiții, câte 1 foaie, până când sunt aurii deasupra și testerul introdus încentrul iese curat, aproximativ 10 minute.Răciți biscuiții pe foaia de copt cel puțin 5minute. Dacă se dorește, se răcește complet, apoi se încălzesc biscuiții în 400 cuptor F 3 minuteînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista