Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat

Poppadums cu Chile-ghimpat ceapa si avocado rodie Dip din ' gătit indian desfășurat ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați până la 3 ardei iute serrano, roșii, frunze ferm de coriandru și tulpini fragede și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat.
Instrucțiuni
Dacă utilizați o sobă cu gaz, setați flacăra unui arzător la mediu-mare. Ținând 1 poppadum cu o pereche de clești, întoarceți-l înainte și înapoi peste flacăra deschisă până când încep să apară umflături la suprafață și poppadum devine maro deschis, 1 până la 2 minute. Nu uitați să schimbați cleștele pentru a prăji partea acoperită inițial de acestea. Repetați cu restul poppadums. Pune-le deoparte să se răcească.
Dacă utilizați o sobă electrică, fierberea este o opțiune excelentă.
Așezați un suport cât mai aproape de elementul de încălzire și preîncălziți broilerul la înălțime. Prăjiți poppadumurile până când apar umflături la suprafață și devin maro deschis, 1 până la 2 minute. Nu este nevoie să le întoarceți. Pune-le deoparte să se răcească. Microundele poppadums la putere mare timp de 30 de secunde până la 1 minut sunt, de asemenea, o opțiune. Poppadum - urile vor deveni crocante și fragile pe măsură ce se răcesc. Le puteți păstra în pungi etanșe din plastic cu fermoar la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni (dar pun pariu că vor dispărea cu mult înainte de asta).
Pentru a asambla ceapa cu vârfuri de chile, combinați ceapa, roșiile, coriandrul și ardeii iute într-un castron de dimensiuni medii. Chiar înainte de servire, amestecați sarea. Sărarea "salsa" înainte și lăsarea acesteia să stea o vreme are ca rezultat un bazin de lichid în partea de jos a vasului, un rezultat nedorit care va face poppadums ud.
Pentru a face ca rodia de avocado să se înmoaie, încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de coriandru și chimen și prăjiți-le, agitând tigaia la fiecare câteva secunde, până când încep să crape și să devină maro roșiatic, iar aroma este foarte aromată cu nuanțe de citrice, aproximativ 1 minut. Transferați imediat semințele într-un vas sau farfurie mică rezistentă la căldură pentru a se răci. Odată răcit, așezați semințele de coriandru și chimen într-o râșniță de condimente (puteți folosi și o râșniță de cafea) și măcinați amestecul la consistența piperului negru măcinat fin.
Așezați coriandrul, sucul de lămâie, sarea, ceapa, usturoiul și ardeii iute în vasul unui robot de bucătărie și, folosind acțiunea pulsantă, tocați amestecul.
Lăsarea procesorului să funcționeze constant va crea un piure nedorit, plin de lichid.
Puneți, curățați și tăiați avocado în cuburi de 1/4 inch.
Așezați avocado într-un castron de dimensiuni medii și pliați amestecul de coriandru, amestecul de condimente și semințele de rodie.
Transferați scufundarea într-un castron frumos de servire. Dacă intenționați să serviți scufundarea de avocado mai târziu, apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața scufundării, asigurându-vă că nu există bule de aer între folie și suprafață (acest lucru încetinește scufundarea de la oxidare și înnegrire). Puteți păstra scufundarea în frigider timp de până la 2 zile.
Pentru a servi, dacă faceți ceapa cu țepi, așezați 6 poppadums pe un platou mare și frumos. Împărțiți uniform toppingul de ceapă între ele, întinzându-l pe suprafața fiecăruia. Dacă faceți scufundarea, așezați poppadums într-un coș căptușit cu pânză, cu scufundarea alături.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.