Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat
Poppadums cu Chile-ghimpat ceapa si avocado rodie Dip din ' gătit indian desfășurat ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați până la 3 ardei iute serrano, roșii, frunze ferm de coriandru și tulpini fragede și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită, și Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați o sobă cu gaz, setați flacăra unui arzător la mediu-mare. Ținând 1 poppadum cu o pereche de clești, întoarceți-l înainte și înapoi peste flacăra deschisă până când încep să apară umflături la suprafață și poppadum devine maro deschis, 1 până la 2 minute. Nu uitați să schimbați cleștele pentru a prăji partea acoperită inițial de acestea. Repetați cu restul poppadums. Pune-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Dacă utilizați o sobă electrică, fierberea este o opțiune excelentă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Așezați un suport cât mai aproape de elementul de încălzire și preîncălziți broilerul la înălțime. Prăjiți poppadumurile până când apar umflături la suprafață și devin maro deschis, 1 până la 2 minute. Nu este nevoie să le întoarceți. Pune-le deoparte să se răcească. Microundele poppadums la putere mare timp de 30 de secunde până la 1 minut sunt, de asemenea, o opțiune. Poppadum - urile vor deveni crocante și fragile pe măsură ce se răcesc. Le puteți păstra în pungi etanșe din plastic cu fermoar la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni (dar pun pariu că vor dispărea cu mult înainte de asta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Pentru a asambla ceapa cu vârfuri de chile, combinați ceapa, roșiile, coriandrul și ardeii iute într-un castron de dimensiuni medii. Chiar înainte de servire, amestecați sarea. Sărarea "salsa" înainte și lăsarea acesteia să stea o vreme are ca rezultat un bazin de lichid în partea de jos a vasului, un rezultat nedorit care va face poppadums ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De Ajo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a face ca rodia de avocado să se înmoaie, încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de coriandru și chimen și prăjiți-le, agitând tigaia la fiecare câteva secunde, până când încep să crape și să devină maro roșiatic, iar aroma este foarte aromată cu nuanțe de citrice, aproximativ 1 minut. Transferați imediat semințele într-un vas sau farfurie mică rezistentă la căldură pentru a se răci. Odată răcit, așezați semințele de coriandru și chimen într-o râșniță de condimente (puteți folosi și o râșniță de cafea) și măcinați amestecul la consistența piperului negru măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Rodie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați coriandrul, sucul de lămâie, sarea, ceapa, usturoiul și ardeii iute în vasul unui robot de bucătărie și, folosind acțiunea pulsantă, tocați amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsarea procesorului să funcționeze constant va crea un piure nedorit, plin de lichid.
8
Puneți, curățați și tăiați avocado în cuburi de 1/4 inch.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Transferați scufundarea într-un castron frumos de servire. Dacă intenționați să serviți scufundarea de avocado mai târziu, apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața scufundării, asigurându-vă că nu există bule de aer între folie și suprafață (acest lucru încetinește scufundarea de la oxidare și înnegrire). Puteți păstra scufundarea în frigider timp de până la 2 zile.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Pentru a servi, dacă faceți ceapa cu țepi, așezați 6 poppadums pe un platou mare și frumos. Împărțiți uniform toppingul de ceapă între ele, întinzându-l pe suprafața fiecăruia. Dacă faceți scufundarea, așezați poppadums într-un coș căptușit cu pânză, cu scufundarea alături.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.