Popovers Parmezan-Ceapă

Popovers Parmezan-Ceapă
Popovers parmezan-ceapa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 55 de porții cu 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, albuș de ou, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Chowder de ceapă cu Popovers de ceapă brânză, Popovers Cu Parmezan, și Rețetă Popovers Cu Plante Parmezane.

Instrucțiuni

1
Înveliți puternic 2 căni popover sau 2 căni pentru briose cu spray de gătit și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
2
Combinați făina și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă aluatul uniform în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se introduce într-un cuptor rece. Porniți cuptorul pe 450 și coaceți 15 minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți încă 40 de minute sau până când popovers sunt cruste și maronii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista