Popcorn Lemon Cloud
Lemon Cloud Popcorn ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 20 și costă 2,48 USD per porție. O porție conține 925 de calorii , 28 g de proteine și 10 g de grăsimi . Un amestec de coajă de lămâie, sirop de porumb, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 78% . Acest scor este solid. Lemon Cloud Pie I , Lemon Honey Cloud Cookies și Lemon Cloud cu compot de căpșuni și mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți floricelele de porumb în două unse de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt. Păstrați cald într-un cuptor la 225°.
Între timp, într-o cratiță grea, combina zahărul, siropul de porumb și apa; se aduce la fierbere la foc mediu. Amestecați ocazional până când amestecul atinge 290° pe un termometru pentru bomboane (etapa de crack moale).
Se ia de pe foc; se amestecă rapid extractul și bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă peste floricele calde.
Stropiți cu coajă de lămâie; se amestecă până se îmbracă bine. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Fingerfood. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Vietti Cascinetta Moscato d'Asti]()
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.