Popcorn din Paris
Paris Popcorn ar putea fi exact rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă conține 6 porții, cu 283 de calorii , 4 g de proteine și 25 g de grăsimi fiecare. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la gătire, durează aproximativ 20 de minute . 4 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de popcorn, ulei de măsline, frunze de tarhon și ulei vegetal. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncării americane. Per total, am decis că această rețetă merită un scor generos de 29% . Acest scor este destul de slab. Rețete similare sunt Chocolate Popcorn , Freaky Hot Wing Popcorn și Popcorn Ice Cream .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Încălziți o oală mare sau o oală olandeză la foc mic.
Adăugați suficient ulei vegetal cât să acopere fundul oalei, aproximativ 2 linguri.
Adăugați 1 sau 2 boabe de popcorn în ulei pe măsură ce se încălzește. După ce boabele se sparg, adăugați porumbul rămas și acoperiți cu un capac. Agitați oala pe măsură ce boabele se sparg. Acest lucru va împiedica așezarea lor pe fundul oalei și arderea acestora. Continuați să agitați până când tot porumbul se sparge.
Scoateți floricelele de porumb într-un bol mare.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, asezonați cu condiment pentru brânză Paris și amestecați.
Amestecă toate ingredientele într-un bol mic.