Popcorn Caramel
Popcornul de Caramel necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 2211 calorii, 61G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, popcorn, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Popcorn Caramel, și Popcorn Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (95 de grade C).
Așezați floricele într-un castron foarte mare.
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul. Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb și sarea. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe fără agitare 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sifon și vanilie.
Se toarnă într-un jet subțire peste floricele, amestecând pentru a acoperi.
Se pune în două vase mari de copt puțin adânci și se coace în cuptorul preîncălzit, amestecând la fiecare 15 minute, timp de 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a se rupe în bucăți.