Pommes Frites
Pommes Frites ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1929 calorii, 6g de proteine, și 194g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de ulei de arahide, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pommes Frites Cu Două Sosuri De Scufundare, Duck L ' Orange cu cartofi prăjiți, și Curry Spiced Pommes Frites + Castravete Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cojiți cartofii și tăiați-i în bastoane care au aproximativ lungimea și lățimea degetului arătător.
Preîncălziți o oală adâncă de ulei la 325 grade F.
Pentru prima prăjitură, prăjiți cartofii adânci în ulei timp de 5 până la 6 minute sau până la o culoare aurie ușoară. Nu supraîncărcați friteuza. Se prăjește în 3 loturi, dacă este necesar.
Scoateți cartofii folosind o lingură pliată și lăsați-i să se răcească la temperatura camerei.
Ridicați temperatura uleiului la 375 grade F.
Pentru al doilea prăjit, prăjiți cartofii timp de 2 minute sau până când sunt crocanți.
Scoateți cartofii și transferați într-un colizor sau castron. În timp ce este încă fierbinte, sare cartofii.
Se servește cu sosul preferat de scufundare.
Se amestecă toate ingredientele împreună.
Se amestecă toate ingredientele împreună