Pommes boulang bucrobre cu miel fript

Pommes boulang pcroulre cu friptură de miel ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $13.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 446 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Această rețetă de la BBC Good Food are 20 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de king edward este cel mai bun, ceapa, uleiul de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare includ Usturoi & herb friptură de miel pe cartofi boulang, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant.
Instrucțiuni
Tăiați subțire cartofii pe o mandolină, apoi înmuiați într-un castron mare cu apă rece timp de 1 oră.
Se scurge bine, apoi se usucă între două prosoape curate. Înjumătățiți ceapa, apoi feliați subțire.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, apoi sotati ceapa cu 4 crengute de cimbru timp de aproximativ 10 minute, amestecând o dată sau de două ori. Se amestecă oțetul și se gătește până se evaporă, aproximativ 2 minute, amestecând de două sau trei ori, astfel încât ceapa să nu se ardă.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Aranjați un sfert din cartofi într-un vas mare rezistent la cuptor, rezervând felii mai mari pentru blat. Condimentează, apoi presară peste frunze Din 3 crenguțe de cimbru și împrăștie peste o treime din ceapă. Repetați straturile de cartofi de trei ori mai mult și ceapa de două ori, condimentând între ele, apoi terminând cu un strat de cartofi și mai multe crenguțe de cimbru.
Aduceți stocul la fierbere, apoi turnați-l, asigurându-vă că se scurge pe părți. Punctați blatul cu jumătate de unt, apoi coaceți, neacoperit, timp de 45 de minute.
În timp ce cartofii se gătesc, scorați grăsimea de pe cojile de miel într-o încrucișare folosind vârful unui cuțit ascuțit.
Se taie bulbul de usturoi în jumătate, se pune într-un bol cu un strop de ulei, mielul și cimbru rămas, apoi se lasă la marinat. După ce cartofii au fost înăuntru timp de 45 de minute, condimentați ambele părți ale fiecărei crupe de miel.
Încălziți mai mult ulei într-o tigaie mare antiaderentă și, când este fierbinte, rumeniți cojile, cu partea grasă în jos, timp de 5 minute cu bulbul de usturoi. Apoi, întoarceți și rumeniți grămezile peste tot timp de încă 5 minute.
Adăugați untul rămas în tigaie, întorcând bucățele în grăsimea topită.
Așezați cojile deasupra cartofilor, adăugând usturoiul și stropind cu sucurile de tigaie.
Condimentați din nou și reveniți la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. Până acum, întregul fel de mâncare ar trebui să fie terminat cu cartofi fierți și miel fraged gătit până la mediu.
Scoateți mielul, apoi lăsați deoparte să se odihnească timp de 10 minute, readucând cartofii la cuptor pentru a se crocanta. Pentru a servi, feliați fiecare crupă pe lungime. Lingurați cartofii pe 6 farfurii încălzite cu felii de miel deasupra.