Polpettone de Squash Butternut
Polpettone de Squash Butternut necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $1.24 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză mascarpone, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină, Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, și Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 8 inci și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un bol mare de amestecare, așezați 2 1/2 căni carne de dovlecei, 1 cană pesmet, ouă, brânză rasă, mascarpone, nucșoară, sare și piper și amestecați pentru a se amesteca bine. Amestecul rezultat va avea o consistență asemănătoare aluatului. Folosiți firimiturile de pâine rămase pentru a praf tigaia cu formă de arc.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până se fixează și o scobitoare iese curat, aproximativ 30 45 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească 20 de minute. Desfaceți pe farfurie și serviți fie cald, fie rece.