Polpette di Bacalaureat 4
Polpette di Bacalaureat este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 582 calorii, 60g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, coacăze, cod de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coacăzele, puteți urma acest fel principal cu O Budincă De Pungă Cu Coacăze ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Polpette Napoletane, Polpette Fritte, și Bacalaureat.
Instrucțiuni
Înmuiați codul de sare, scufundat în apă rece, peste noapte în frigider, acoperit binedouă nopți sunt chiar mai bune. Schimbați apa de patru ori la intervale de 3 ore în timpul orelor de zi.
Scurgeți bine codul de sare și uscați-l, presând excesul de apă. Curățați bine, îndepărtând orice piele și oase.
Tăiați mărunt codul de sare și puneți-l într-un castron cu ouăle, coacăzele, nucile de pin, pătrunjelul, usturoiul, ceapa, sarea și piperul după gust și firimiturile de pâine și amestecați bine.
Formați amestecul în forme mici de ouă și acoperiți cu făină.
Încălziți un centimetru de floarea soarelui sau ulei vegetal într-o tigaie mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează. Gatiti ouale de sare-cod pana se rumenesc si serviti imediat cu pene de lamaie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;