Pollo Con Mole de Jefe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ceapă, roșii, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare includ Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo), și Pipian Verde Mole (semințe de dovleac verde Mole).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați bucățile de pui cu 1 linguriță de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. Rumeniti rapid puiul, in loturi daca este necesar, si transferati-l pe o farfurie. Deglazați tigaia cu 1/4 cană din bulionul de pui, după ce fondul este deglazat, transferați lichidul într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Dați tigaia o clătire rapidă și uscați prosopul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți tigaia înapoi la foc mediu-mare și când tigaia este fierbinte, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline (dar nu fumând) adăugați ceapa și 2 vârfuri de sare, sotati până aproape translucid, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecați usturoiul și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați condimentele uscate în amestecul de ceapă / usturoi și sotati timp de 2 minute. Apoi adăugați restul de 1 3/4 căni de pui (inclusiv stocul de la deglazare) și aduceți la fierbere aproape, dar nu clocotind. Întoarceți focul pentru a fierbe și amestecați untul de migdale, pasta de roșii, sosul sriracha, sarea după gust și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sriracha
Unt De Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți sosul până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați bucăți de ciocolată și continuați să bateți până se topește. Fierbeți ușor sosul timp de 5 minute pe aragaz, scoateți tigaia de pe foc și scufundați puiul în sos de alunițe. Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor timp de 10 minute. Reduceți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți capacul din tigaie și coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Pe măsură ce alunița se coace, puneți sosul aluniței peste pui dacă puiul este expus periodic sau amestecați ușor din când în când dacă vedeți că se formează o piele. Dacă sosul aluniței pare să se reducă prea mult (dacă pare prea pastos), atunci adăugați un strop de bulion de pui pentru a-l subția. Scoateți tigaia din cuptor, scoateți puiul din tigaie într-un vas acoperit pentru a se încălzi. Sosul trebuie să fie gros; dacă nu este gros, atunci reduceți-l câteva minute pe blatul aragazului. Dacă sosul este prea gros, atunci subțiați-l cu un strop de bulion de pui. Gustați și adăugați mai multă sare kosher dacă doriți. Amestecați cea mai mare parte a coriandrului (rezervați câteva ciupituri pentru garnitură), apoi adăugați puiul înapoi în sos. Puneți alunița de pui într-un vas de servit și acoperiți cu Roșia tăiată cubulețe și cilantro rămas. Acompaniamentele bune includ un orez în stil spaniol, cartofi prăjiți, fasole neagră în stil mexican înăbușită, dovleac prăjit sau dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cuțit De Toaletă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
-Prefer bone-in, dar pot folosi dezosat, bone in va face pentru pui mai umed, mai aromat, dacă este de dimensiuni medii, apoi împărțiți și tăiați pieptul (cu sau fără bone-in) în 3rds, pentru sânii mari de pui apoi tăiați în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2
- Sosul Sriracha este un sos picant din Vietnam cu cocoș pe etichetă sau puteți înlocui cu piper habanero proaspăt tocat sau sos fierbinte de bună calitate după gust (dacă nu utilizați sriracha, asigurați-vă că utilizați căldura înlocuitoare cu precauție, de exemplu 1 linguriță de habanero proaspăt este mult mai fierbinte decât o parte egală sriracha), dar sriracha funcționează cel mai bine în această rețetă. Acum este disponibil în majoritatea magazinelor alimentare.