Pollo Bianco
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pollo Bianco ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 176 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Grill Paste Di Pollo Al Suga Bianco, Romano ' s Macaroni Grill Paste Di Pollo al Sugo Bianco, și Pollo al vino bianco con funghi (pui fiert în vin alb cu ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și adăugați puiul, rumenind ambele părți ale fiecărei bucăți.
Se sotează aproximativ 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Adăugați ceapa / ceapa tăiată cubulețe în tigaie și amestecați împreună cu bucățile de pui timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 căni de apă și lăsați să fiarbă la foc mediu mare până când ceapa se caramelizează și creează un sos.
Se fierbe timp de aproximativ 30 de minute. Poate fi necesar să adăugați mai multă apă, astfel încât amestecul de sos să nu se usuce. Odată ce puiul este gătit, scoateți și așezați pe o farfurie.