Polizor
Polizorul necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 458 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mușchi de pământ, ulei de canolan, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Polizor Italian, Steakhouse " Grinder, și Turcia Perisoare Polizor.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin. Rezervă.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați mușchi și cârnați. Gatiti pana se rumeneste, spargand carnea cu o lingura, aproximativ 5 minute; scoateți cu o lingură pliată și rezervați.
Adăugați ceapa în tigaie și reduceți focul la mediu-mic; gătiți până la moale, aproximativ 4 minute.
Adăugați ciupercile și ardeiul roșu, dacă doriți, în tigaie și amestecați bine. Gatiti pana cand ciupercile sunt mai inchise la culoare, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde până când este parfumat.
Adăugați sosul de paste; amestecați pentru a amesteca. Întoarceți amestecul de mușchi gătit în tigaie; aduceți sosul la foc mic și gătiți 2 minute.
Împărțiți amestecul între chifle și acoperiți cu brânză mozzarella. Se fierbe în cuptor sau prăjitor de pâine până se topește brânza.