Polizor

Polizor
Polizorul necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 458 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mușchi de pământ, ulei de canolan, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Polizor Italian, Steakhouse " Grinder, și Turcia Perisoare Polizor.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați mușchi și cârnați. Gatiti pana se rumeneste, spargand carnea cu o lingura, aproximativ 5 minute; scoateți cu o lingură pliată și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Friptură De PorcFriptură De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați ceapa în tigaie și reduceți focul la mediu-mic; gătiți până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
6
Adăugați ciupercile și ardeiul roșu, dacă doriți, în tigaie și amestecați bine. Gatiti pana cand ciupercile sunt mai inchise la culoare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8
Adăugați sosul de paste; amestecați pentru a amesteca. Întoarceți amestecul de mușchi gătit în tigaie; aduceți sosul la foc mic și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Friptură De PorcFriptură De Porc
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Împărțiți amestecul între chifle și acoperiți cu brânză mozzarella. Se fierbe în cuptor sau prăjitor de pâine până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
ToasterToaster
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista