Polizor

Polizor
Polizorul necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 458 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mușchi de pământ, ulei de canolan, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Polizor Italian, Steakhouse " Grinder, și Turcia Perisoare Polizor.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați mușchi și cârnați. Gatiti pana se rumeneste, spargand carnea cu o lingura, aproximativ 5 minute; scoateți cu o lingură pliată și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Friptură De PorcFriptură De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați ceapa în tigaie și reduceți focul la mediu-mic; gătiți până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Adăugați ciupercile și ardeiul roșu, dacă doriți, în tigaie și amestecați bine. Gatiti pana cand ciupercile sunt mai inchise la culoare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați sosul de paste; amestecați pentru a amesteca. Întoarceți amestecul de mușchi gătit în tigaie; aduceți sosul la foc mic și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Friptură De PorcFriptură De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Împărțiți amestecul între chifle și acoperiți cu brânză mozzarella. Se fierbe în cuptor sau prăjitor de pâine până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista